Op zoek naar een betrouwbaar timmerbedrijf?

1 min gelezen

Sinds een paar maanden woon ik op mezelf. Zelf ben ik helemaal niet zo creatief ingesteld. En helaas is mijn vader overleden toen ik nog jong was. Hij zou anders deze klusjes voor mij kunnen uitvoeren. Er moest veel gebeuren aan het huis en er waren veel klusjes die ik zelf niet zou kunnen uitvoeren. Ik kwam in aanmerking met Timmerbedrijf de Valk. Zij hebben mij super goed geholpen en ik ben helemaal tevreden. Het personeel had zelfs een tijdje mijn huissleutel voor het geval dat ik niet thuis was. Zo konden zij alvast aan de gang gaan terwijl ik nog op school zat.

Voor alles kun je bij hun terecht!

bij timmerbedrijf de Valk kun je voor alles terecht. Alles wat van hout gemaakt wordt zou kun je hier kunnen kopen. De mannen die hier werken zijn super aardig. Vaak blijven zij na het klussen nog even gezellig een kopje koffie drinken. Ik ben bij hun terecht gekomen door andere mensen in mijn buurt die ook goede ervaringen met hun hadden. Iedereen die ik over hen had gehoord had ook alleen maar positieve dingen te vertellen. Ook hun houtwerk is super mooi en van goede kwaliteit.