Op zoek naar een TL buis

1 min gelezen

directdirect2Een hele poos ben ik op zoek geweest naar een goede voordelige TL buis voor in mijn schuur en uiteindelijk heb ik die gevonden. Ik heb een vrij grote schuur waar van alles in staat en daarom was het voor mij redelijk belangrijk dat ik een goede lamp zou vinden dat alles zou verlichten. Ik spendeer hier veel tijd omdat er ook dieren en spullen staan die ik dagelijks voed en onderhoud waardoor het erg belangrijk is dat ik hier ook iets kan zien. Ik heb al een aantal keren verschillende soorten lampen geprobeerd maar ik ben hier nooit echt tevreden over geweest omdat ze de boel niet goed verlichten of te snel kapot gingen.

Er zitten een hele boel voordelen aan

Aan het gebruik van de TL buis zitten een hele boel voordelen, hij is namelijk zuiniger met direct1 - kopie energie dan alle lampen die ik voorheen heb gebruikt waardoor het me op jaarbasis flink wat geld scheelt aangezien de lamp best veel aan is. Ik heb namelijk gekozen voor de speciale Led lampen omdat deze nog voordeliger zijn, ik raad dit dan ook aan iedereen aan. Er zijn natuurlijk meerdere mogelijkheden met de lampen zoals bedrijven als particulieren en daarom heb ik besloten dit artikel te schrijven. Je zou je verbazen hoeveel geld een goede voordelige lamp scheelt in vergelijking met een lamp die veel energie verbruikt.