Prachtige spanplafonds gezien

1 min gelezen

plafondAfgelopen week werd ik geadviseerd door een collega om eens op de website te kijken van, hmdspanplafonds.nl/. Ik ben daar toen op gaan kijken en daar vielen mij een aantal dingen op. Ten eerste hadden ze een uitstekende website, ten tweede hadden ze ontzettend mooie spanplafonds geplaatst en ten derde ze waren super voordelig. Aangezien ik al een lange tijd mijn woonkamer wilde verbouwen heb ik contact met ze opgenomen en gevraagd naar de mogelijkheden.

Aan de telefoon werd ik erg netjes te woord gestaan. Ik werd professioneel geholpen en dat gaf een goed gevoel. Ze vroegen of ze langs konden komen om alles op te meten, zodat ik een idee zou krijgen hoe het eruit komt te zien. Dat hebben ze toen gedaan en daar heb ik geen moment spijt van gehad. We hadden toen besloten om het te doen. Ze zijn toen aan de gang gegaan en met drie dagen waren ze al klaar met plaatsen. Ze hebben het zo strak geplaatst, dat het eruit ziet als een echt plafond. Ik ben daarom ook zeker tevreden over het resultaat.

Informatie. ervoor

Het is handig om contact op te nemen met het bedrijf. Geven namelijk passend advies en informatie en zorgen ervoor dat jij de juiste spanplafonds krijgt. Uiteraard kan je ook via de mail contact opnemen. Toch adviseer ik je om het telefonisch te doen aangezien je dan direct contact hebt. Wat betreft de kosten van een plafond valt het enorm mee. Ze zijn namelijk super voordelig!