Seniorenhulp zorgt voor een nette oplevering huurwoning!

1 min gelezen
Oplevering huurwoning

Na jarenlang gespaard te hebben kon ik het mezelf eindelijk veroorloven om een prachtige vrijstaande woning te kopen. Na het afsluiten van de koopovereenkomst ben ik druk bezig geweest met het inrichten van mijn nieuwe woning, maar ikzelf was iets heel belangrijks vergeten. Ik was namelijk vergeten om de huur van mijn oude woning op te zeggen. Zodoende ben ik dezelfde dag contact opgaan nemen met de verhuurder. Een dag later is hij langsgekomen om de woning te bekijken. Hij gaf akkoord maar er moesten nog wel eerst een aantal werkzaamheden verricht worden. De gehele woning moest namelijk achtergelaten zoals deze eruit zag op de dag dat ik hier kwam wonen. Er moesten dus een aantal niet originele zaken aan de woning worden hersteld. Gelukkig kwam ik via de zoekterm oplevering huurwoning al vrij snel terecht op de website van Seniorenhulp. Oplevering huurwoning is namelijk een van gespecialiseerde diensten van deze aanbieder!

Oplevering huurwoning

Meer informatie over Seniorenhulp!

Wanneer u Seniorenhulp inhuurt voor het ontruimen en/of opleveren van huurwoningen, dan verlenen zij vele diensten. Zie deze diensten hieronder:

  1. Selectie en transport van bruikbare goederen
  2. Afvoeren van onbruikbare goederen
  3. Verwijderen van vloerbedekkingen en dergelijke
  4. Schoonmaakwerkzaamheden
  5. Demonteren van niet originele zaken aan de woning
  6. De uitvoering van vele herstel werkzaamheden

Seniorenhulp

Zeer tevreden!

Seniorenhulp heeft al de bovenstaande diensten verleend! Mijn gehele oude woning is ontruimd en daarnaast is voldaan aan de gestelde eisen van de verhuurd. Ikzelf ben dan ook zeer tevreden over de verleende diensten van Seniorenhulp!