Stoombadmelk maakt je stoomcabine nog prettiger

2 min gelezen
Stoombad

Door stoombadmelk te gebruiken in je stoomcabine, wordt het nog makkelijker om je na een lange dag even heerlijk te ontspannen. Steeds meer mensen kiezen voor een eigen stoomcabine in huis, nu het aanbod aan stoomcabines sterk is toegenomen. Dit heeft ertoe geleid dat de prijzen gedaald zijn, waarmee de stoomcabines steeds toegankelijker worden! Hoewel een stoomcabine van zichzelf al erg ontspannend werkt, wordt dit effect nog groter met deze melk. Voor het bestellen van stoombadmelk kun je je tot een van de vele webwinkels met deze producten wenden. In dit artikel vertellen je hier meer over!

Stoombadmelk

Werking van stoombadmelk in stoomcabines

De stoom wat in de stoomcabine wordt opgewerkt, zorgt dat de poriën van je huid open komen te staan. Op deze manier wordt je huid gereinigd, wat je een energieker gevoel zal geven. Daarbij kan het gebruik van de stoomcabine je weerstand verbeteren. De stoombadmelk wordt vermengd met de stoom in de stoomcabine, waardoor de ruimte een heerlijke geur zal krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de geur van eucalyptus! Sluit je ogen en beeld je in, dat je door een prachtig eucalyptusbos wandelt. Een relaxter gevoel zal je niet meer krijgen op de dag. De stoombadmelk wordt gemaakt op basis van 100% natuurlijke oliën, waardoor het middel niet slecht is voor de huid.

Eucalyptus

Bestel online verschillende soorten stoombadmelk

Zoals eerder beschreven werd, kun je de stoombadmelk heel eenvoudig online bestellen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het aanbod van Bodyfitwebshop.nl. In deze webwinkel vind je een groot aantal verschillende soorten. Zo kun je altijd voor een geur kiezen, die aansluit bij je persoonlijke voorkeuren. Door direct meerdere geuren te bestellen, kun je eens in de zoveel tijd afwisselen. Lees voor het gebruik k eerst de instructies door. Zo voorkom je dat je te veel of juist te weinig van de melk gebruikt, waardoor het effect hiervan niet optimaal is.