tv led strip in verschillende afmetingen

1 min gelezen
tv led strip

De tv led strip van Lideka is een enorm bekend product aan het worden. Het wordt namelijk speciaal ontworpen met een epistar chip. Deze chip zorgt voor een goede helderheid en bescherming tegen elektrische schokken. Op deze manier kunnen de 16 miljoen verschillende kleurcombinaties op de juiste manier worden gevoed. De LED-strips zijn voorzien van een speciale plaklaag. Hierdoor kan je hem eenvoudig bevestigen op de televisie. Het is aan te raden om je televisie goed op te meten, zodat je weet hoe lang de strip moet zijn. Je kan hem namelijk op de aangegeven streepjes knippen, waardoor je tv led strip precies op maat is.

De producten van Lideka zijn van topkwaliteit. Ze hebben zoveel vertrouwen in het product, dat ze maar liefst 2 jaar garantie geven. Hierdoor heb je jezelf 24 maanden geen zorgen te maken. Als je niet tevreden bent over je aankoop kan je deze gratis retourneren of ruilen voor een ander. 

Tv led strip op de app installeren

tv led strip

Zowel Apple Store als Play Store bieden de mogelijkheid om deze app te downloaden. Je hebt hem binnen enkele minuten gedownload en is op je telefoon eenvoudig te bedienen. Hierdoor kan je in een oogopslag switchen tussen al deze kleurcombinaties. 

Je kan ervan uitgaan dat de tv led strip van Lideka 50.000 branduren heeft. Daarnaast is het product water en stofdicht. De kans dat het kapot gaat is simpelweg héél klein.