Plezier dankzij Veiligrookkanaal.nl!

1 min gelezen

Hoe enthousiast kan je zijn over een bedrijf genaamd: Veiligrookkanaal.nl!

Wij hebben sinds een aantal  jaren een open haard in onze woonkamer laten plaatsen. Iets waar we, met name, in de winterperiode massaal gebruik van maken. Ik kan er ook echt van genieten om tijdens de koude wintermaanden de open haard aan te zetten, genieten van de geur wat er vanaf komt en natuurlijk de warmte.

veiligrookkanaal-weblogo-black-small

Echter was ik vorige week niet zo blij met onze open haard. Het moment dat ik hem aanstak vulde de woonkamer zich gelijk met rook, er moest iets mis zijn maar wat? Ik had al diverse keren getracht om hem goed aan te steken maar kreeg het niet voor mekaar. Hierdoor heb ik besloten om er een vakman voor in te schakelen, wellicht weet hij wat hier de oorzaak van is.

Geen goede afvoer

Deze vakman is van de week bij ons geweest om naar de open haard te kijken. Gelukkig was er niks met de open haard aan de hand, de afvoer van rook naar buiten toe was kapot. Hierdoor kwam het rook direct terug in de woonkamer waardoor het “blank” kwam te staan.

150_2

Zodoende ben ik gelijk op het internet gaan zoeken naar een nieuwe rookkanaal om te gebruiken. Dit leidde mij dan ook naar de website van Veiligrookkanaal.nl waar een tal van goede kanalen te vinden is. Ik heb dan ook niet langer gewacht om te bestellen aangezien hier de producten van ISOduct aangeboden wordt!